Kautokeino Rein drives av familien Bongo som består av Per Anders og Anna Kristine og barna Per Ivan , Ante Jonas, Anna Majja og Mikkel Ainel. I tillegg til kjøttproduksjon driver vi med tradisjonell reindrift i reinbeitedistrikt 40-Orda med sommerbeite i Kvænangen og Alta , høst -og vårbeite i Našša og vinterbeite i Anarjohkka nasjonalpark.
Hele familien deltar i arbeidet i reindriften og kjøttproduksjon, der det er naturlig for den enkelte. Vi ønsker å videreføre tradisjonell samisk kunnskap til kommende generasjon og synes det er viktig at barna er aktivt med i arbeidet.
Anders og Marit Gunhild Bongo, som er foreldre til Per Anders, var de første reineiere som startet kjøttforedlingsbedrift i Norge med eget nedskjæringsanlegg. De etablerte Reinkjøttmarked i 1991 og har drevet siden da. I samarbeid med Reinkjøttmarked startet vi vår egen bedrift i 2006, Reinkjøttutsalg, som heter Kautokeino Rein i dag.
Reinkjøttmarked har utviklet gode metoder og produksjonsprosesser for foredling av kjøtt, basert på lang erfaring. Denne erfaringen bruker vi i produksjonen i dag for å kunne levere det beste produktet til kunden.
KAUTOKEINO REIN
Njurgoluodda 15
9520 Kautokeino